Ucis de comunişti

Lista morţilor din cauza comuniştilor s-a mai completat cu un fiu al neamului românesc. Evenimentele din ultimele zile, cu siguranță m-au făcut și mai expus, dar dacă nu vom spune noi adevărul, atunci cine o va face? Știu că de când public pe acest blog sunt urmărit asiduu. Deși îmi asum și mai multe riscuri prin publicarea acestui articol, o fac în speranța că cineva va răspunde totuși pentru fărădelegile din ultimele zile.  Urmăream stupefiat la „Mesager”, reportajul de mai jos. Cu câtă seninătate mințeau jurnaliștii, dar și așa zișii specialiști care și-au dat cu părerea vis-a-vis de moartea acestui tânăr… Domnilor, acest tânăr avea 23 de ani, o soție frumoasă și un copil adorabil, chiar nu vă mustră conștiința? Vă las pe voi să vă faceți concluziile urmărind acest reportaj al unei televiziuni publice…

Acum, după urmărirea filmului, vă întreb și mă întreb: dacă era curată treaba, de ce naiba atâția specialiști și-au dat cu părerea vis-a-vis de acest caz? Nu era de ajuns părerea legistului? După urmărirea acestui reportaj, mai vreau să-i întreb pe nerușinații din TRM, plătiți din banii mei și ai voștri, dacă știu cum se face un reportaj? Dacă știu, atunci de ce au luat părerile a 6 „specialiști„, dar nu au contactat nicio rudă a decedatului, de ce nu ați mers la înmormântarea acestui sărman om? De ce, netrebnicilor!? 

 

boboc

Mai jos vă voi prezenta o poză de-a dreptul șocantă(from Evenimentul Zilei), poză a tânărului Valeriu Boboc.

Fraților, pare acest om a fi mort de intoxicație? Fraților, e acea gaură din fruntea acestui om o zgârâietură, așa cum spune acel p… care se prezintă a fi medic pe salvare?  Mai jos vedeți un reportaj al celor de la Jurnaltv, reportaj care prezintă adevărata stare de lucruri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: